Riemer Kuiper, architect:

"Architectuur is ruimte

creëren. Ruimte om te

verkennen, te ontdekken

en te beleven".


QAN Architectuur levert

maatwerk in het gehele

bouwproces, vanaf het

initiatief tot en met de

oplevering.


En teamwerk met:

een aanpak afgestemd
op uw vragen en 
doelen,

gedeelde kennis,
ervaringen en inzichten,

minder kosten en
optimale resultaten.

    Klantgericht, 

    eigentijds en voor

    een eerlijke prijs.

    Ruimte om te wonen,

    te werken, te leren,

    te recreëren, te ...

 

Maak ook kennis met QAN Architectuur!

QAN Architectuur is een architectenbureau in Nijmegen. Het verzorgt de planvorming, organisatie en realisatie van duurzame bouwprojecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.
Architect Riemer Kuiper werkt zelfstandig en in samenwerking met deskundige partners in ontwerpende, adviserende en uitvoerende disciplines. Wij delen onze kennis en ervaring, en ontwerpen en bouwen samen.

De opgaven

  • Nieuwbouw
  • Uitbreiding
  • Renovatie
  • Verbouwing
  • Interieur
  • Verduurzamen

Recente projecten

U wilt uw huis verbouwen, een nieuw huis bouwen of bent zich nog aan het oriënteren? Met de dienst 'Architect op Visite' worden uw vragen, dromen, ideeën en/of wensen vertaald in bruikbare adviezen en schetsen. Voor € 190,- in een ontwerp-sessie van ca. 2,5 uur bij u thuis.

Duurzaam, energie-efficiënt en voor een vaste, aantrekkelijke bouwsom! Vrijstaande woningen, een eigentijds vormgeving, veel leefruimte en flexibiliteit in de indeling en het gebruik. Comfortabel of compact wonen met ruimte om te werken. Bekijk de plannen en informeer naar de specifieke mogelijkheden!

Slim investeren in de energie-efficiëntie van uw bestaande of nieuwe woning, kantoor of andere bedrijfsruimte? Een QAN Energie-plan is veelzijdig, doordacht, samenhangend en concreet. Ter introductie: voor een woning met een max. inhoud van 300 m3 zijn de kosten € 250,-.

Voorbeelden van specifieke werkzaam-heden uit onze praktijk, een selectie uit artikelen en nieuwsberichten over duurzaamheid en energie, en verwijzingen naar bronnen voor subsidies en financiering.

Zij gingen u voor

Van een innoverend ontwerp tot en met de realisatie heeft Riemer ons begeleid in de verbouwing van onze zolder. Hij wist de juiste vakmensen in te zetten binnen het afgesproken  budget.

Koen

Onder deskundige begeleiding van QAN Architectuur hebben wij onze twee-onder-een kapwoning grondig en tot grote tevredenheid verbouwd.

Ellen

Meedenken, oplossingen aandragen, vakmensen kennen, wensen vertalen in reële bouwplannen, zo hebben wij QAN Architectuur ervaren.

Jorrit