riemer kuiper, architect:

"architectuur is ruimte

creëren om te gebruiken

en te beleven"

diensten, producten
en de regie voor het
gehele bouwproces:

- inventarisatie/advies
- ontwerp/presentatie
- bouwvoorbereiding
- prijs/contractvorming
- bouwbegeleiding
- oplevering en nazorgwerken met een
ontwerp- of bouwteam:

-delen kennis, ervaring
 en inzichten


-integraal creëren, uit-
 werken en realiseren
    ruimte om te wonen,

    te werken, te leren,

    te recreëren, te ...

 

Maak kennis met QAN Architectuur!

QAN Architectuur is een architectenbureau dat diensten, producten en de regie verzorgt voor het ontwerp, de uitwerking, de voorbereiding en de realisatie van bouwprojecten. QAN Architectuur werkt zelfstandig en in teamverband met deskundige en ervaren partners in verschillende disciplines. De opdrachtgevers zijn m.n. particulieren, ondernemers en instellingen.

Het werkgebied

  • Wonen
  • Werken
  • Leren
  • Recreëren
  • Overigen

De opgaven

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Uitbouw/aanbouw
  • Interieur

Waar we nu aan werken

U wilt uw huis verbouwen, een nieuw huis bouwen of bent zich nog aan het oriënteren? Met de dienst Architect op Visite worden uw vragen, dromen, ideeën en/of wensen vertaald in bruikbare adviezen en schetsen. Voor € 190,- incl. btw, in een ontwerpsessie van ca. 2,5 uur bij u thuis.

Duurzaam, energie-efficiënt en voor een vaste, aantrekkelijke bouwsom! Vrijstaande woningen, een eigentijds vormgeving, veel leefruimte en flexibiliteit in de indeling en het gebruik. Comfortabel of compact wonen met ruimte om te werken. Bekijk de plannen en informeer naar deze, of andere specifieke mogelijkheden!

Slim investeren in de energie-efficiëntie van uw bestaande of nieuwe woning, kantoor of andere bedrijfsruimte? Het QAN Energie-plan is veelzijdig, doordacht, concreet en samenhangend. Ter introductie: voor een woning met een max. inhoud van 300 m3 zijn de kosten € 250,- incl. btw.

Een bouwproces vraagt overzicht, instructie, sturing en voortgang. Opdrachtgevers laten de regie van het proces graag over aan QAN Architectuur vanwege de deskundig-heid, de ruime ervaring en de werkwijze. De regie is een service, zonder extra kosten.

Zij gingen u voor

Van een innoverend ontwerp tot en met de realisatie heeft Riemer ons begeleid in de verbouwing van onze zolder. Hij wist de juiste vakmensen in te zetten binnen het afgesproken  budget.

Koen

Onder deskundige begeleiding van QAN Architectuur hebben wij onze twee-onder-een kapwoning grondig en tot grote tevredenheid verbouwd.

Ellen

Meedenken, oplossingen aandragen, vakmensen kennen, wensen vertalen in reële bouwplannen, zo hebben wij QAN Architectuur ervaren.

Jorrit